eksi oy vermek icin pusuya yatan yazar 

kapat

1. bir bordo bereLi yazardır.. pusuda o kadar iyi durur ki nerede sakLandığını göremezsiniz.. aniden çıkar ve hooop eksi oyu zımbaLar.. hedefi her zaman tam 12'den vurur.. o kadar hızLı haraket eder ki daha entryi girdiğiniz anda eksi oy'u verir.. "nasıL Lan, nerede o, rüzgar gibi geLdi ve geçti" tarzında şaşırma cümLeLeri kurarsınız.. ferrari gibidir.. 100 entry eksiLeme oLayını 3.7 saniyede yapar.. ayıp Lan biLgeLer biLe ferrarisini satıyor.. bir tek sen satamadın.. ona ibne diyenLer var ama ben bu sıfat'ı ona kuLLanmıyorum.. çünkü o insanın gerçekten heteroseksuel biri oLduğunu biLiyorum.. oLsa oLsa bu yazar ahraz bir yazardır.. göremez, duyamaz ve konuşamaz.. entryi anLamadığı içinde eksi oyu verir..
    #948423 (Tucimania, 04.12.2006 16:20 ~ 22:48)
  2. entry nin ucu kendine dokunduğu için eksi oy veren yazar tipiyle paralellik gösteren yazar... "entry nin içeriği nedir?", "objektif okuyayım bakayım" gibi ifadeler kullanmaz... *

edit : bu entryi kötüleyen arkadaş'ı da örnek olarak gösteriyorum efendim... hey allahım yaa
    #948448 (dom dom bullet, 04.12.2006 16:26 ~ 17:09)
  3. sisli havaları seven yazardır.
    #948483 (Cavit, 04.12.2006 16:34)
  4. geceleri pelerinle gezdiği ve göğsünde S.E.O.V.i yazdığı rivayet edilen yazardır.

boyuda iki metreymiş.anlatanın yalancısıyım.
    #948568 (BlindGuardian, 04.12.2006 16:53)
  5. ekle tuşuna basar basmaz entrynize eksi veren yazardır. ne ara okudun ne ara eksiledin. dur bir nefes al.

edit: aferin sana. 5 verdim.
    #2688351 (ExeLaNcE, 12.12.2007 01:56 ~ 01:58)
  6. sözlük ajanı olması muhtemel kişi sözlüğümüzün kalitesi ve reyting değerlerini düşürerek zall'a düşman kesilen yazar, en kısa zaman içinde tespiti yapılıp çaylak veya silik yapılması gereken yazardır.

edit: beğenilmeyen entryler için olan eksilere sözümüz yok yeter ki kasıtlı olması.
    #3117737 (efe misin, 10.03.2008 09:32 ~ 11.03.2008 12:27)
  7. hırsından önce tırnaklarını yemiş ama ardından yiyecek bir yerini bulamadığı için;
    '' haydi bakalım şimdi şu şu yazarı bekleyeyim de entrylerini eksileyeyim ''
    tarzında pislik planlar yapan muhtemelen rahatsız kişiliğin yapabileceği iştir.
    insanı şok eden birşeydir.
    (bkz: çocukları ekran başından uzaklaştırın)
    amacının ne olduğunu az çok tespit edebiliyoruz.

(bkz: ibnelik yapmak)

~bu başlılta anlatılmak istenilen de buydu. yazar arkadaşım her kimsen, kimseniz.
    eksilemeye devam~

(bkz: durmak yok yola devam)
    #3119359 (suzan avci, 10.03.2008 17:45 ~ 15.03.2008 21:02)
  8. askim coraplarin islandi mi sorusuna giciktir bu sahis ya da sahislar.
    #3119364 (narpiz cigneyen yilki ati, 10.03.2008 17:47)
  9. her daim soteye yatmış yazılanları izliyor olduğunu düşündüğüm ve "acaba noktalama işareti hatası yaptım mı" edasıyla son bir edit yapma gereğinde bulunarak entry'imi incelediğimde eksi oy'u acımasızca veren yazar. (bkz: hepimiz insaniz)
    #3119394 (kaizersoze, 10.03.2008 17:53)

Copyright © 2009 - uludağ sözlük

eksi oy vermek icin pusuya yatan yazar başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. eksi oy vermek icin pusuya yatan yazar ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu eksi oy vermek icin pusuya yatan yazar nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about eksi oy vermek icin pusuya yatan yazar. Copyrights of the articles are belong to their authors.