eksi oy verip yildirabilecegini sanan yazar 

kapat

1. beğenmediği bir yazara sürekli eksi oy vererek onu sözlükten yıldıracağını, pes ettireceğini düşünen yazardır. bilmem bu sözlükte olanlar üstüne alınır mı?
    * *
    edit: tamam ulan yeter. çokmuşsunuz bu sözlükte. anladık. kabul ediyorsunuz yani.
    #1012908 (sen bana bu diyemezsin, 17.12.2006 21:20 ~ 21:28)
  2. (bkz: seri eksi oy veren ibne)
    (bkz: vatan haini seri eksi oy veren ibne)
    #1012910 (arude50, 17.12.2006 21:21)
  3. (bkz: seri eksi oy veren ibneyi sallayan mallar)
    (bkz: eksi oy alıp ağlayan, güzel oy alıp şeker kız kendi olan mallar)*
    #1012924 (gazoz_kapagi, 17.12.2006 21:24)
  4. (bkz: her şeye eksi veren yazar)
    #1012936 (alfred hickorkmaz, 17.12.2006 21:26)
  5. (bkz: beni yıkmayan şey beni güçlendirir)
    *
    #1012940 (fayaka, 17.12.2006 21:26)
  6. gülüp geçilesi yazardır. üretmek yerine üretileni tüketen tiplerdir gündelik hayattada, bir bok yaptıkları yoktur ama bok atmaya gelince illaki söyleyecek birşeyleri vardır.
    #1012979 (exiq, 17.12.2006 21:33)
  7. baskasinin dusuncelerini onaylamasi icin bildiklerini paylasmayan, begenilme kaygisi gutmeden sadece kendini ifade etmek icin entry giren kimselerin iplemedigi yazar.
    #1013095 (dmjoes, 17.12.2006 21:58)
  8. eksi oy verenden çok, eğer inandığı/savunduğu fikri yazdıktan sonra eksi alıp da entrysini silen yazar aslında mercek altına alınmalıdır.
    sen o kadar güzel yazı yaz inandığın dava hakkında, bir kaç iyi oy da al hani, daha sonra en ufak bir eleştiriye dayanamayıp entryni sil. olacak şey değil.
    var mı şu dünyada şimdiye kadar eleştirilmeyen düşünce sanki.
    #1015000 (larker, 18.12.2006 07:44)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

eksi oy verip yildirabilecegini sanan yazar başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. eksi oy verip yildirabilecegini sanan yazar ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu eksi oy verip yildirabilecegini sanan yazar nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about eksi oy verip yildirabilecegini sanan yazar. Copyright of the articles are belong to their authors.

» uykum geldi » ekberlik » safran cayi » turbanli kiz » kundi » bakkal hasan » ps 2 port » televizyonun zararlari » nazli tolga » helikopter yayinevi » neredekal » renault 21 optima » rapidlibrary com » minyon tipli sarisin kizlar » hesap makinasiyla hackerlik yapmak » noel baba » tahtaka » oyumu nerede kullanacagim » esekler » hazine gov tr » open your mind » ibrahim tatlises » gevezeceset com » kasradyo com » if we don t end war it will end us » ingilizce kufurlerin turkce karsiligi » elestiri sevgi icindir » emrah kos anani fasistler sikiyor » ayhan sicimoglu » adiyla yasasin » a » b » c » d » e » f » g » h » i » k » l » m » n » o » p » r » s » t » u » v » w » y » z » sitemap » kısa » banyoya scotch brite la giren ev arkadasi » zorunlu secmeli ders olarak yalnizlik » at boku » carnot cevrimi » philips iscileri » musluman olursaniz sunnetinizi ben yapacagim » where is my mind » sifilis » tekyoldevrim » issiz adada makyaji hic bozulmayan hatunlar