eksi oy onun icin de sorun degil 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. benim icin sorun degil ama sorun olur
  2. onun degil bunun degil kimin lan bu cumhurbaskani
  3. sorun degil
  4. cok cirkinim ama sorun degil
  5. ben bir robotum ama sorun degil
  6. sorun degil cozum uretin
  7. sorun bende degil sende
  8. cozum degil sorun uretin
  9. sorun sende degil bende
  10. politikacilarin cozum degil sorun uretmesi

© 2008 - uludağ sözlük

eksi oy onun icin de sorun degil başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. eksi oy onun icin de sorun degil ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu eksi oy onun icin de sorun degil nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» colak » eskiden de asina olanlar icin uludag sozluk » 42 numara ayakkabi giyen kiz » luis aragones » abdurrahman yalcinkaya » hotel rwanda » der kuss » grup mp3 » aylin sengun tasci » tenis macinda tribunlerin birbirine girmesi a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » 20 haziran 2008 hirvatistan turkiye maci