eksi oy butonu 

sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. eksi oy verme butonu
  2. eksi oy butonu kaldirilsin kampanyasi
  3. seri eksi oy verme butonu
  4. kimin eksi oy verdigini gorebilme butonu
  5. hazmedemeyis gostergesi olarak eksi butonu
  6. sadece eksi butonu calisan uuser
  7. eksi butonu ile fasizm arasindaki belirgin ask
  8. tek silahi eksi butonu olan yazar
  9. eksi oy butonu giderken sagda donerken solda
  10. eksi sozluk yazar aliyor bildiri butonu

© 2008 - uludağ sözlük

eksi oy butonu başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. eksi oy butonu ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu eksi oy butonu nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» ilk ucan balon » idrak edememe » giresun ile ordu arasindaki dusmanlik » bir turk un ogrendigi ilk ingilizce kelimeler » bir gun » seri katil oldurmek » amerika nin cin e bir trilyon dolar borclu olmasi » bir de sen gitme » desmodus rotundus » star gazetesi » turk televizyonlarindaki cadili diziler » babanin ensesine saplak atmak » petrol fiyati duserken benzinin fiyatinin inmemesi » uyumadan once the bards song dinlemek » sonu sacma biten fimler » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » yom kippur » cizgi roman » celtek tumulusleri » sinan engin bilgisiyle istifa etti » beko » emine senlikoglu » kas gerilmesi » pilot » istanbul evleri » aydin karabulut » sana suresiz izin veriyorum » the boy in the striped pyjamas » 12 01 2007 » ergenekon u sulandirma plani » ogretmen bakanligi