eksi oy alinca karma onemsiz diyen yazar 

kapat
  1. bi türlü tribünlere oynamayı öğrenememiş yazarın son tutunduğu daldır.

görüyorum, adam zıkkım gibi yazıyor, doğal olarak karması eksilerde, akabinde diyor ki niçe gibiyim sonradan anlaşılcam. gülüyorum sadece, o boş bkz'ına yüklediğin anlam mı anlaşılcak.

kimileri ise daha fena, karması negatif olduğu için kendini alim sanıyor. dokuz köyden kovulma mevzusunda kendini çoban sanıyor. aslında haklısın küçük dostum, çobanın birisin. ama sürü yok.

öyle işte, mesela kendime bakıyorum, karmam eksi. sebebi nedir, tek kelimeyle kötü yazmam. iyi yazsaydım ne savunursam savunayım, karşımdakini söylediklerimle jöle kıvamına getirir, eksi oy verdirtmezdim. bunu yapamıyorsa, beceriksizim demektir.

siz de bunu kabul edin, resim siyah sonuçta.
    #3841513 (zenci nicki, 19.08.2008 21:51)
  2. fazla değil topu topu 1 (bir) gün akp lehinde birşeyler karalayan her yazarın başına gelebilecek şey eksilenmek. eğer yazar, eksiye artıya önem verseydi zaten bile bile yasasin akp kardesligi veya akp bu ulkenin tek sansidir vb. entryler girmezdi.
    #3841540 (uvjb, 19.08.2008 21:54)
  3. eksi almanin huznuyle bilincini kaybetmis yazardir. 22 (borderline) olayini hala cozememis bir yazar olaraktan dakika basi aldigim oylari kontrol etmekteyim sahsen.
    #3842036 (der meister, 19.08.2008 23:50)
  4. artı oy alınca "nasıl koydum çocuğu" diyen yazardır.
    #3842037 (tyler, 19.08.2008 23:51)

© 2008 - uludağ sözlük

eksi oy alinca karma onemsiz diyen yazar başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. eksi oy alinca karma onemsiz diyen yazar ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu eksi oy alinca karma onemsiz diyen yazar nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» aydin karabulut » mustafa denizli nin besiktas in basina getirilmesi » secretcode » caylakliga derin manalar yuklemeye calismak » cennetin katlari » ask yaslandirir » marcel petiot » ntv spor » erdal guney » yildiz teknik universitesi » pro lisans » bodrumtorbasi » domaltip bafilemek » bilgi yoksunlugundan kaynaklanan arguman » petrol fiyatlarinin 80 dolara dusme ihtimali » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » milli gurur milli forma » gse » deniz feneri dernegi davasi » oguzhan ozyakup » abisesque » yaran diyaloglar » lenova » coleslaw » asil tendonu kopsa stad inlermis » righteous kill » fatihkul » cumartesi yarim gun calismak » cd eldense » 105 yasindaki bakire » kor haline gelmek