ekrem yener 

kapat
  1. * turkcell'in kurumsal satıştan sorumlu genel müdür yardımcısıdır.
    #2860494 (MaTRiX, 19.01.2008 01:24)

© 2008 - uludağ sözlük

ekrem yener başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. ekrem yener ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu ekrem yener nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» sozluk yazarlari para toplasin izlanda yi alsin » sener eruygur » teknik direktor kiyimi » kork bizden » bir seytan in papazi » ogretmenle etgp olmak isteyen lise ogrencisi » garibaldi nin tavuk kovalarken olmesi » 22 inci yuzyil » ecce homo » frank rijkaard » bugun secim olsa ataturk un kazanma ihtimali » seus » istanbul surlari » yaratiliscilik » ask acisi ceken birine alinacak son hediye » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » cumartesi yarim gun calismak » 21 inci yuzyilda hala ciplak gezmeyen kadin » ruyada uyuyamamak » beni susarken bolme » olasilik » kaybetmek esraridir olmanin » chp li cankaya belediye baskaninin rusvet skandali » birol guven in lost senaristi olmasi » futbol tarihine gecmis unutulmaz sozler » nane limon » apo nun tsk binbasisiyla ayni binada oturmasi » hazreti ayse » age of mythology titans » driving miss daisy » bon iver