ekrem bora 

kapat
  1. yeşilçam jönlerimizdendir. son zamanlarda yerli dizilerde görmekteyiz kendilerini.
    (palta, 16.05.2006 18:56)
  2. çok yaşlanmış,yüzü kırış kırış olmuş eski yeşilçam oyuncularından.geçen sezon gumus diye bir dizide oynuyordu.
    (lilith, 28.08.2006 15:19)
  3. (bkz: hindi)
    (angelic smile, 21.09.2006 10:07)
  4. siyah beyaz film dönemlerinde pek çok kez jön oynamış sinema santçısı.

daha sonra karakter rolleri oynamaya başlamıştır.
    (pilotmont, 25.11.2006 09:15)
  5. kibarlığı ile örnek olmuş bir sanatçımızdır.
    (mulayim, 25.02.2007 22:23)
  6. 1932 yılında Ankara’da doğdu.Bir sinema dergisinin (yıldız) açtığı yarışma
    sonucu sinemaya geçti (1953).Alın yazısı adlı filmle sinemaya başladı (1955).

--spoiler--
    biyografi.net
    --spoiler--
    (cilgin ahtapot, 18.11.2007 06:49)

© 2008 - uludağ sözlük

feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» ennio morricone » dert sahibi olmak » aga dizileri » kolonya tutmak » tomarza nin tarihi eserleri » kralice elizabeth in desti izdivac a katilmasi » gulben ergen le surpriz » mustedric » yildizeli nin tarihi eserleri » kameraman feridun » yanlis anlasilmis sarki sozleri » sozlukteki josh holloway sorunsali » bi biskreme verdim » eksi sozluk ile uludag sozluk arasindaki farklar » iletisim sorunu » isitme engelliler icin seks filmi » agaclarla konusmak » gareth jones » atonement » artur rasizade » en fazla » basbakan i adana mitinginde 1500 kisinin izlemesi » bir seyi unutmamak icin yapilacaklar » sevgiliden daha guzel birinin kisiden hoslanmasi » nonda nin fenerbahce ye goz kirpmasi » bayrampasa » emre asik » turkuculerden yaran aforizmalar » gerekirse pkk ya karsi cikariz a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa