ekrem ay 

kapat
  1. setbaşı ilköğretim okulu'nda müdürlük de yapmış olan, eğitimci, kel kişidir.
    #496716 (yasakani, 04.08.2006 15:33)
  2. atletizm milli takımımızın antrenörlerindendir. ülkemizde yetişmiş en iyi güllecidir.
    #605024 (pink_floyd, 04.09.2006 00:55)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

ekrem ay başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. ekrem ay ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu ekrem ay nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about ekrem ay. Copyright of the articles are belong to their authors.

» uykum geldi » ekberlik » safran cayi » turbanli kiz » kundi » bakkal hasan » ps 2 port » televizyonun zararlari » nazli tolga » helikopter yayinevi » neredekal » renault 21 optima » rapidlibrary com » minyon tipli sarisin kizlar » hesap makinasiyla hackerlik yapmak » noel baba » tahtaka » oyumu nerede kullanacagim » esekler » hazine gov tr » cetvelle cizilmis hissi uyandiran sehirler » eski sevgiliye soylenecek son sozler » leuven » seryum » mahir cayan » sevginin o gelmez yazlari » paranin satin alamadiklari » demirci » bok dustugunde kica su carpmasi » baslik ve nick uyumu » a » b » c » d » e » f » g » h » i » k » l » m » n » o » p » r » s » t » u » v » w » y » z » sitemap » kısa » mahremiyet » musluman olursaniz sunnetinizi ben yapacagim » karanlik isler » ozgurcan ozcan » nihat genc » 3 aralik 2008 tuzla patlamasi » o degil de bir bayhan vardi ne oldu ona » hande subasi » saba tumer » kocaeli