ekranda sabit hazir ol vaziyetinde bekleme 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. 37 ekranda sampiyonluk gormek
  2. trt 3 kapaninca ekranda cikan yuvarlak
  3. dev ekranda kendini gorunce el kol yapan antrenor
  4. nouma nin ekranda bir anda beliren yumrugu
  5. ekranda hak ettiginden fazla gorunen kisiler
  6. taksim deki dev ekranda pes 2008 oynamak
  7. opucugun ekranda bittigi an bittigim andir
  8. seda sayan i ekranda gorur gormez zap yapmak
  9. bugulu bir ekranda cine 5 izlerken tanidim seni
  10. baba ile tv izlerken ekranda opusme sahnesinin cikmasi

© 2008 - uludağ sözlük

ekranda sabit hazir ol vaziyetinde bekleme başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. ekranda sabit hazir ol vaziyetinde bekleme ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu ekranda sabit hazir ol vaziyetinde bekleme nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» saving account » varoslarda cocuk olmak » cocugunu aglatan esyalari doven anne » yaran okuyucu yorumlari » sutyensiz halini gormeden bir kadinla evlenmeyin » tuvalette ders calisip sinavda sicmak » 1515 » tuncay sanli » sulfur » bir okulda yasanabilecek en dumur olay a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games