ekran klavyesi 

kapat

1. programlar/donatılar/erişilebilirlik/ekran klavyesi yolundan ulaşabileceğimiz windows özelliği.klavye bozulunca falan süper işe yarar.
    #227431 (hasnicktir, 10.05.2006 13:43)
  2. klavyeyi fare ile kullanmak için hazırlanmış windows eklentisi.
    #731089 (salca, 13.10.2006 10:32)
  3. az önce üzerine bira dökülen ve tamamen bozulan klavyem sayesinde kendisine muhtaç kaldığım, bu entry'i 3-4 dakikada tıklaya tıklaya yazmamı sağlayan programcık. task manager'ı bile açamıyorum ulen. püf..
    #2246189 (double cross, 02.09.2007 02:22)
  4. standart bir klavye görünümüne sahip faydalı araç.
    #2246203 (fehimsiz ekmek, 02.09.2007 02:26)
  5. knight online oynayanların keyloggerlardan korunmak, char' ı kaptırmamak için sıkça kullandığı klavye.
    #2246219 (212 fugu, 02.09.2007 02:30)
  6. yazması tek elle olduğundan, zor. ama emektar klavye bozulduğunda ilk sığındığımız liman.
    #2512741 (paradigma, 24.10.2007 16:11)
  7. yaslandığı sandalyeden doğrulamayacak derecede tembel kişiliklerin de* kullanabildiği uygulama.
    #3399993 (ıslak mayolu adam, 15.05.2008 13:10)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

ekran klavyesi başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. ekran klavyesi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu ekran klavyesi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about ekran klavyesi. Copyright of the articles are belong to their authors.

» uykum geldi » ekberlik » safran cayi » turbanli kiz » kundi » bakkal hasan » ps 2 port » televizyonun zararlari » nazli tolga » helikopter yayinevi » neredekal » renault 21 optima » rapidlibrary com » minyon tipli sarisin kizlar » hesap makinasiyla hackerlik yapmak » noel baba » tahtaka » oyumu nerede kullanacagim » esekler » hazine gov tr » abdulkerim bengi anadolu lisesi » herugrim » beni sevdin mi kullandin mi » pyramiden » nur ein wort » 3 aralik 2008 hertha berlin galatasaray maci » peter kruder » atakurt » araf » baba ben erkeklerle yatiyorum » a » b » c » d » e » f » g » h » i » k » l » m » n » o » p » r » s » t » u » v » w » y » z » sitemap » kısa » gachayim bari » ahim kalacak » gote geldi askimiz ikimiz de saskiniz » isvicreli bilim adami » unut beni » bluevelve nin aslinda zall olmasi » cocuklarla girilen diyaloglar » ataturk un soyledigi iddia edilen sozler » formuladeildin » fare