ekonominin icine sictik 

kapat
  1. macaristan başbakanının bir platformda kaydedilen konuşmasında geçen cümledir. kayıt dışarı sızınca ülkede isyan çıkmıştır.

http://www.nethaber.com/?h=67558
    #649322 (palta, 19.09.2006 22:38)
  2. turkiye'de henüz hiç kimsenin ağzından çıkmamış olan soz.
    #1320753 (free zone, 18.02.2007 21:05)
  3. türkiye'de iktidardaki hiçbir kimsenin ağzından çıkmayacak söz.
    #2341136 (arabaciarabayatasget, 19.09.2007 12:22)
  4. diğerlerini geçin de,
    bak bunda ciddiyim,
    kemal unakıtan denen insan timsalinin ağzına pek bi yakışacak söz...
    #2341141 (hattori kibar feyzo, 19.09.2007 12:23)

© 2008 - uludağ sözlük

ekonominin icine sictik başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. ekonominin icine sictik ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu ekonominin icine sictik nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» yapilmis en aptalca dalginlik » cooler than jesus » ceza mahkemesi » gupguzel kizin cipcirkin sevgilisi olmak » purple » pkk aleyhtarligini fasizanlik zannetmek » burak ozcivit » yanma odasi » keskelere yer yok hayatimda » teoman » delikanli adam » halayin soldan saga cekilme prensibi » sadettin teksoyun parmagi » ramiz ilker » orgazm sonrasi aglayan erkek » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » erzurum » mirac » bir gecelik kizin basa bela olmasi » sokullu mehmet pasa lisesi » ne olacak bu sagin kompleksi » rod stewart dinleyen seriatci » aman heri » ben buyuk ortadogu projesi nin es baskaniyim » salla basini al maasini » inadina akp » there s a place » masumiyet muzesi » d a » abuli » dokunup kacan kucuk cocuk