ekocan 

kapat
  1. dördüncü nesil bir yazardır. *
    #2073134 (stillborn, 05.08.2007 11:43)
  2. hoşgelmiş bir 4. nesil yazarımız.
    #2074466 (erdinch, 05.08.2007 16:06)
  3. yazar olmuş 4. nesil eşsiz bünyedir.
    #2095099 (MidNiGhT, 08.08.2007 20:40)
  4. yazar gelmiş hoş 4. bir nesil.
    #2181583 (yasakani, 23.08.2007 01:31)

© 2008 - uludağ sözlük

ekocan başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. ekocan ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu ekocan nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» vicdan » hep boyle kal » dengir mir mehmet firat » cinayet isledikten sonra duvara yazi yazmak » kadini seksi gosteren unsurlar » uypaciyakoverbeni » ask sarsar » night ark » green street hooligans » blitzkrieg » theophraste renaudot » kitap okumamayi marifet saymak » orgeneral sadi ozcan » sozluk yazarlarindan aforizmalar » lake station » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » tropic thunder » anneanneden duyulan atasozleri » medicine wheel » suzinak » charlie wilson s war » internet gazetesi » sinirli internetin ortak kullanilmasi » secret heart » 21 inci yuzyilda hala ailesi ile yasayan genc » alparslan erdem » sizin dininiz size benim dinim banadir » 50 cent » fleisch » kuliste yarasini saran ve aglayan palyaco » satanizm bir din ise garfield seytandir