ekmeye yag bal calmak 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. gitar calmak entellik baglama calmak kiroluk
  2. msn calmak
  3. org calmak
  4. top calmak
  5. saz calmak
  6. calmak
  7. ney calmak
  8. rol calmak
  9. oy pusulasini calmak
  10. baglama ile one calmak

© 2008 - uludağ sözlük

ekmeye yag bal calmak başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. ekmeye yag bal calmak ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu ekmeye yag bal calmak nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» telefon edenin o olmasini istemek » evi terkettim bugun » kus uctu » bu yalnizlik benim » her sevgilim bakire olsun ama karim herkese versin » 200 liralik banknot » en uzun turkce soyadi » mustafa kemal ataturk » en guzel turk dizileri » pantolonunu omuzuna kadar ceken tipler a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » 20 haziran 2008 hirvatistan turkiye maci