ekmek bicaginin siddet simgesi olmasi 

kapat
  1. farklı açılardan baktığımızda doğru bir önermedir. şöyleki , okul çıkışında kapılara yığılan dürzü ordusunu görürüz , elaleme sataşırlar , bazıları kavgaya girişir etrafta " ekmek pıçaynan kesicem lan seni " gibi tehditler havada uçuşur. ekmek bıçağı dendiğinde herkes dikkat kesilir , çünkü ekmek bıçağı şiddeti hatırlatan bir eşya olarak aklımıza kazınmıştır. neyse bu konuyu sktir edelim.

arkadaşlarla muhabbet ediliyordur , cümlenin içinde " ekmek pıçaa " geçer , herkes birden dikkat kesilir , ekmek pıçaa dendi ya kesin kavga anlatılacak zannederler. halbusi " ekmek bıçağı aldım lan şahane " diyecektim. bazen işi aşan gençler bellerine ekmek bıçağı saklayıp paytak paytak yürürler , ekmek pıçaa olduğunu nerden aldığım konusuna gelirsek , sapı belli oluyor. o gençlerede üzülüyorum ha , bellerine saklıyorlar , uzun bir bıçak ekmek bıcağı , g.t çatalının üst kısmını kesiyor , ondan paytak paytak yürüyorlar.
    #3721164 (tutamadim kacirdim, 25.07.2008 22:51)

© 2008 - uludağ sözlük

ekmek bicaginin siddet simgesi olmasi başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. ekmek bicaginin siddet simgesi olmasi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu ekmek bicaginin siddet simgesi olmasi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» yanlis anlasilmis sarki sozleri » espresso » soguk alerjisi » namert olayim » anlayamazsin » dilber kocarslanli » kahve » sara jay » diferansiyel denklemler » biruni » harlem de siyahilerle rap yapmak » bizar sanrilar » deli osman » elini gotune sokarim surahi gibi gezersin » turk dizisi cekmek icin gerekenler » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » forgetting sarah marshall » vicdan olmadan iman olur mu » depersonalizasyon » bilkent universitesi » sahibinden kelepir ulke » 2009 da ekonomik kriz ihtimalinin dusuk olmasi » cherry » kufur etmenin insan ruhuna etkileri » bascavusoglu camii » space monkey » gulseven yaser » beat » alice in hell » roman shirokov » abdulaziz han