eklenti 

kapat
  1. eklenmiş, birleştirilmiş, ilave edilmiş olan.
    (asiti kaçmış kola, 04.06.2006 18:06)
  2. Bir konutun veya bir binanın kullanılış amaçlarından herhangi birini tamamlayan ya da kolaylaştıran yapı mânâsındaki bir hukuk terimi
    (dabaddah, 01.10.2006 15:49)
  3. açık kaynak kodlu programlar için kullanıcıların geliştirebildiği küçük programlardır.
    firefox için (bkz: https://addons.mozilla.org/)
    (ekocan, 04.08.2007 15:48)

© 2008 - uludağ sözlük

feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» david villa » ntv spor » uzayli zekiye » rus ruleti » 402 numarali sinif » bu ev artik yuva degil » en azindan » dilekce canavari » 12 eylul 1980 » haydarpasa tren istasyonu » asik olunan kadindan ayrilmak zorunda olmak » pismis kelle » bana soz ver » show tv nin uefa finalini canli yayinlamamasi » iyi geceler sozluk » ettehiyyatu » sirri sureyya onder » abba » ski » sex drugs and violence » kuafor » icimdeki ates » 17 mayis 2000 » boga burcu kadini » android » aselsan da calisan 3 muhendisin intihari » iki yabanci » baby did a bad bad thing » sorma a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa