ek ders 

kapat
  1. derslerinde yeterince başarılı olamayan ya da hedefleri çok büyük olan öğrencilerin, eğitim sisteminin sunduğu derslere ilaveten aldıkları takviye ders.
    #1013582 (asiti kaçmış kola, 17.12.2006 23:12)
  2. siz daha normal dersi cekemezken, etraftaki ineklerin 'ek derse gelion mu?' 'ek ders veriolarmis kesin gidecez biz' 'ek ders ek der ek ders...' diye beyin siktikleri ders cesidi.
    #1013595 (cemcuk, 17.12.2006 23:14)
  3. bir nevi etüt de denilebilir.
    #1013704 (sicilyalim, 17.12.2006 23:28 ~ 23:30)
  4. özellikle fddde delice yapılan uygulamadır. haftada x saat dersin sonunda, hocanız, şu saatlerde ek ders var gelin, gelmezeniz çok şey kaçırırsınız, derste de uzun uzun anlatamam bir daha diyerek koydukları derslerdir. bu derslerde gelen öğrenciler ek ders formu diye bir matbu evrak imzalarlar.
    #4300121 (frozsgy, 30.11.2008 09:25)
  5. normal ders zamani konferanslarda, sempozyumlarda, fuarlarda, orada burada surten akademik personelin kicindan uydurdugu bir tarihe koydugu derstir. normal ders duzenindeki yoklama proseduru gecerlidir, anlatilan konular arasinavlara veya finale dahildir.
    #4300151 (revolter00, 30.11.2008 10:13)

Copyright © 2009 - uludağ sözlük

ek ders başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. ek ders ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu ek ders nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about ek ders. Copyrights of the articles are belong to their authors.