ehh idare eder 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. idare eder
  2. saraydan hatun alacaksan hizmetci de idare eder
  3. idare ede ede idare lambasina donmek
  4. idare et
  5. idare
  6. idare edemeyenler
  7. orfi idare
  8. idare i muamma
  9. genel idare
  10. idare etmek

© 2008 - uludağ sözlük

ehh idare eder başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» serdar kulbilge » what would jesus do » kucuk ibo nun yengesi » henry de montherland » bir insana guvenmek » saatli » youtube » tendance » yaran tespitler » corpsefire » aramaya inandim lakin var bi pustluk onda » inan cetin » timas yayinlari » el opmeye giden gotik hatun » hazreti muhammed peygamberdir » michael ballack » oss 2008 » open your mind » boss in motion » starbucks tabelasiyla resim cektirmek » dal tasak » ripple » ertzaintza » killing is my business » grup mavi ezgi » ucuncu abbas » dizi bagimlisi insanlar » facebook diyaloglari » sozluk habitati » oturdugu yerden entry girmek » arkadas » zapta karsi tekefful » moda ikonu » hic kadin gormemis gibi bakan rezil isciler » ayarlara bogmak » siki siki baba » elimde degil » karin » finlandiya dan babam ciksa dinlerim » fenerbahce ulker turk telekom final serisi » kirmizi baslikli kizdaki kurt konusuyor » phan thi kim phuc » 10000000 » musahit » yurek solda atar » aluvyon yelpazesi » fenerbahce yi desteklemek » 4 yasinda cocugun ismail yk hayrani olmasi » seovi akilli olsun akilli » cehenneme 5 litrelik suyla gitmek a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa