ehh al ulan hepsini al 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. al ulan hepsini al
  2. siyah ulan beyaz ulan alayina carsi ulan
  3. beyaz ulan siyah ulan besiktask ulan
  4. ulan akrep kendini sokan ulan cingirakli yilan
  5. siyah ulan beyaz ulan
  6. beyaz ulan siyah ulan
  7. hepsini vur
  8. hepsini dinlerim
  9. hepsini istiyorum
  10. finallerin hepsini vermek

© 2008 - uludağ sözlük

ehh al ulan hepsini al başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. ehh al ulan hepsini al ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu ehh al ulan hepsini al nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» nufus cuzdanindaki din hanesi » tuvaletin bos oldugunu kapiya vurarak anlamak » yol hikayeleri » ataol behramoglu » sicilya » bkm mutfak » handle with care » pancake » ts transferlernin gazetelere kemenceyle poz vrmesi » sevildigini bilmek a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » 20 haziran 2008 hirvatistan turkiye maci