ehe 

kapat
  1. gıcık bir gülme efekti
    (ferrole, 20.01.2006 13:07)
  2. (bkz: Exceptional Human Experience)
    (july4th, 21.04.2006 17:09)

© 2008 - uludağ sözlük

feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» bir insan olarak yipranmak » antakya nin tarihi eserleri » sigaranin aile icinde mesrulasma sureci » gecmis » hayko cepkinin gozleri » kirikhan in tarihi eserleri » turkiye de arge muhendisi olmak » ikiz » ateiste sorulacak tek soru » kilolu oldugu halde gotik takilan kizlar » omer seyfettin » cocukluk donemi sanrilari » hava soguk » butun gun msn de takilan tipler » afyon kocatepe universitesi 2008 bahar senlikleri » eksi » sevilesi yasaklar » david weir » kucukken annenin evdeki sekerleri saklamasi » ornitin devri » anoreksiya » dunkin donuts » erkeklerden soguma sebepleri » adamin duburunden kil yolar » kansizlik » guleycan » bu halk kadar kisiliksiz bir halk gormedim » ava devine » su uyur ibne uyumaz a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa