ehe ehe 

kapat
  1. yusuf yusuf fonunda atilan hafif yavsak bir tonaja malik olan karikuturlerde kullanim olanagi bulmus olan sapsal gülme efekti.
    #1782755 (mulayim, 17.06.2007 23:58)
  2. umut sarıkaya tiplemelerinin gülüşü.
    #2344160 (dekadans, 19.09.2007 22:58)

© 2008 - uludağ sözlük

ehe ehe başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. ehe ehe ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu ehe ehe nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» bir kadini anlamayi arzulamak » kuantum sifreleme » tepki memesi » ask susturur » bilgi yoksunlugundan kaynaklanan arguman » jiriskop » kendine gomulmek » mehmet usta » memati bakisi » yol tv » uypaciyakoverbeni » galatasaray universitesi » hani bbg eviydi neden bunlar oldu » bekaret uzerine acilan basliklar » cooler than jesus » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » cakma puma ile hava atan yakisikli fakir erkek » forest whitaker » avea11 » ataturk un karga kovalarken olmesi » alparslan erdem » 4 yildir muhendislik okuyorum boyle odun gormedim » sinan engin » ucuncu dunya savasi guncesi » atm den makbuz isteyen anarsist genc » icim urperdi valla » yalnizligi sevmek » rainer maria rilke » 300 » ve tanri kadini yaratti » wings of god