eh turkce yok ya 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. turkce konusurken turkce karakter kullanmama
  2. turkce bile turkce degil
  3. turkce turkce sozluk
  4. turkce off
  5. where are you going turkce
  6. ya turkce ya hic
  7. turkce pop
  8. na turkce
  9. turkce rap
  10. turkce

© 2008 - uludağ sözlük

eh turkce yok ya başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. eh turkce yok ya ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu eh turkce yok ya nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» ciftin ozel gunu » agizdan kan gelmesi » mavi tur » coleslaw » red alert 2 » silence is golden » tala karinca yumurtasi yagi » grup test » aysun kayaci » turk televizyonlarindaki evlenme programlari » sevgilinin aramamasi » sozlugu yonja com a cevirmek » penisin var derdin var » royal academy of dramatic art » golf sahasindan harekat yoneten komutanin ulkesi » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » arcadium » uypaciyakoverbeni » mulkiye » gimenez » solo test » no air » izmir » badlik amiri » ben ask oldugumu aglarim » melda irmakkesen » revenge » numaranizi arkadastan aldim » umraniye isi ferrari ile hava atan fakir erkek » kor haline gelmek » kuku bekcisi