eh iste basligina girilen entrylere eh iste vermek 

kapat
  1. karakter sınırlamasına takılan bir başlık, doğrusu; eh iste basliklarina girilen entrylere eh iste oyu vermek olsa daha güzel olabilirdi.
    konuya dönelim, sözlüğümüzde farkettiğim şey, eh işte oyu ile ilgili girilen entrylerin çoğu bir kaç yazar tarafından eh işteleniyor, gıcıklık amacı ile yapıldığına dair derin kuşkularım var.

edit: oğlum varya pisliğine yapıyorsunuz değil mi.*
    edit2: açmaz olaydım bu başlığı seri şekilde eh işteleniyorum allah'ım yardım et.
    #3378235 (goodboy, 10.05.2008 02:48 ~ 03:14)

© 2008 - uludağ sözlük

eh iste basligina girilen entrylere eh iste vermek başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. eh iste basligina girilen entrylere eh iste vermek ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu eh iste basligina girilen entrylere eh iste vermek nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» alone with everybody » baslik silindigi icin silinen entry » yaran ogrenci isleri diyaloglari » dalgaci mahmut » age of mythology titans » ahmet levendoglu » linet » fatma aliye » anneyi cehenneme gonderen tanri modeli » istemezdim » incesaz » sungur savran » yabanci gruplarin turkce mealleri » ilk deniz ucaklari » bekaret onemsizdir diyen kiz » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » kuzey irak » osmanli cumhuriyeti » kardese yapilan iskenceler » seytan tirnagi » memati bakisi » ferigim » kurtlar vadisi pusu giray » tretuvar calismasi » sigara birakanlara tavsiyeler » milli gurur milli forma » metalist kharkiv in real madrid ayarinda olmasi » haydi ic de cay koyayim » oasis » amerika nin cin e bir trilyon dolar borclu olmasi » yaran cep telefonu mesajlari