egs park 

kapat
  1. izmir mavişehirde bir alış-veriş merkezi olmakla birlikte içerisinde 4 tane sinema salonunu barındırmaktadır *
    edit:içerisinde bowling salonu da bulunmaktadır...
    #525513 (sözlerimi geri alamam, 11.08.2006 12:01 ~ 12:02)
  2. genelde tikilerin takıldığı egs parkın yemek katında mario ve planet bowling gibi bir iki güzel mekan vardır. içinde migros da barındırır.
    #525522 (zaknafien, 11.08.2006 12:04)
  3. izmirin çocuk yuvasıdır.
    #553544 (God Hates Us All, 18.08.2006 14:49)
  4. el değiştirmesiyle adı da ege park olarak değişmiş,izmir mavişehirde bulunan alışveriş merkezidir.aynı zamanda mavişehirin marketi de denilebilir.mavişehirin ortasında bulunması ve market alışverişi için başvurulacak bir başka merci varolmadığı için mavişehirliler bir ekmek almak için bile ege park içerisindeki migros a giderler.
    #554404 (edelweiss, 18.08.2006 18:18)

© 2008 - uludağ sözlük

egs park başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. egs park ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu egs park nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» zekeriyabeyaz » sevgilinin aramamasi » bir gun » pozitivizm can cekisiyor bergson bize gulumsuyor » we rise » yastikalti bank » cakma puma ile hava atan yakisikli fakir erkek » sac oynama aliskanligi » polat alemdar in herkesin hatirini sorucam bakisi » yerli teknik direktorlerin yukselisi » 4 yildir muhendislik okuyorum boyle odun gormedim » yalnizligi sevmek » klozete iserken en az ses cikaran noktayi aramak » jet turleri » apollonia » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » davidoff » stephen appiah » ask kazandirir » meydanbenim » bekaret uzerine acilan basliklar » dalgaci mahmut » anne ben kimim » beni oldurmeyen sey beni guclu yapar » righteous kill » ibn i arabi » i guess you re right » cehennem dialoglari » cahil kalabaliklar tarafindan linc edilmek » bos beles entryler » ted bundy