eglenmedi 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. eg
  2. eg basini
  3. eg basini egeceksen
  4. eg les i lofa pinum
  5. egal
  6. egale
  7. egaleo
  8. egaler
  9. egalitarianism
  10. egalite

© 2008 - uludağ sözlük

eglenmedi başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. eglenmedi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu eglenmedi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» marti cigligi » pink floyd » su an sevisiyorum ama seninle degil » iki esli ustegmen » tuomas holopainen » nazim hikmet e nazim usta demek » ne bileyim ben » the zephyr song » en istenilen yere sonunda gitmek » ikiyuzlu ateist » sozde sirin soykirimi » mayokini » sevgiliden ayrildiktan sonraki bir dakika » baska marketin posetiyle markete giren kisi » cukurova universitesi » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » milla jovovich » arjen robben » kemal unakitan » super semih trailer » memur olmak » dinsizlesiyorum muntazaman » when you close your eyes » yedikce yiyesi gelmek » yaran kufurler » cheapdeath » dunyadevletleri com » maske » there s a place » beat » cimbom sozluk