egleniyor muyuz gencler 

kapat
  1. bir ortamda çılgın atan gençlik görüldüğünde sorulan soru cümlesidir.

saçma sapan işler yapıldığında bkz olarak da verilen bir jargondur.
    (dreamylife, 24.01.2007 18:20)
  2. bir ağır abi söylemidir.
    (LocK, 15.03.2007 15:25)
  3. bu soru sorulduysa kesin eğlencek bir ortam yoktur ortada. bir düğün, bir nişan kısacası gençleri sıkan bütün organizasyonlar olabilir.
    (cece, 15.03.2007 15:32)
  4. (bkz: gencler eglence ister misiniz)
    (mulayim, 06.05.2007 01:18)
  5. kursakta heves bırakan bir söylem.
    halbuki bırak eğlensin gençler. *
    (sayincevizkabugu, 10.08.2007 19:22)
  6. bir işletme sahibinin yada halkla ilişkiler müdürünün müşterilerine söyleyeceği laflardan birisidir. Gereksizdir. eğlenmiyorsak orda işimiz ne. eğleniyorsak ta sana ne.
    (maximus, 30.11.2007 13:19)
  7. kendi namıma oldukça çok eğleniyorum. etrafımda bulunan mandaları ve cahilleri gördükçe nasıl eğleniyorum onlarla, aldığım zevk beni defalarca orgazm ediyor. kasıklarımı hareketlendirmelerine bayılıyorum. devamı bekliyorum bu eğlencenin.
    tek eğlencem, konuşma ve yalamaya devam et.
    (nametai, 06.12.2007 11:20)

© 2008 - uludağ sözlük

feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» zigana kervansarayi » akarat i mevkuf » katharsis » sadettin kanyak » melike guner » aramis » kalcalari guzel oldugu icin mutsuz olan kadin » oyuncakdunya » mr crowley » yanlis anlasilmis sarki sozleri » foma » durmadan sik sik diye lafa giren eski sevgili » cirkin kizlarin makyaj yapmasinin anlamsizligi » mustafa kemal ve tam bagimsizlik yuruyusu » hayatla dansta azrailin ayagina basmak » belgariath » cikobis » ceng » galeri milliyet » 16 mayis sakaryaspor boluspor maci » disilerin kel erkeklerden hoslanmadiginin kaniti » turban takmayan erkek bizden degildir » 17 mayis 2000 » mutlu olmak icin » pinhani » aby » ode to joy » diary of the dead » tolga yildiz a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa