eglenceli radyo programinin sikindirik konugu 

kapat
  1. başlığı nasıl açacam nasıl edecem ben de bilemedim ama böyle idare eder gibi. tanım yapmak şarttır ve şöyle diyeyim; sevilen bir radyo programına konuk olarak katılan ama programın temposuna ayak uyduramayıp şu güzel ortamı bozan dandik konuktur.

öncelerde epey radyo dinlerdim. sevdiğim programlar olurdu. özellikle gece yarısından sonra ya da ikindi vakti civarı eğlenceli programlar ve bunların konukları olurdu. genelde konuk gelen insanlar da programcı gibi yavşak ve komiklerdi ama arada istisnalar çıkabiliyor. adam öyle konuşuyo ki sanki ölü evine gelmiş a.mına koyim. bu ne sessizlik bu ne ben nerden buraya düştüm tribi?

program tüm hızıyla gitmekte telefonla katılan dinleyicilerin de art arda sıraladığı esprilerle ortam iyice şenlenmektedir. konuk oyuncunun çok silik kaldığını gören programcı arkadaş onu da olaya dahil etmek istemektedir. vakit geçirmeden davranır;

- ahahahahahahah allah sizi netmesin istanbul'dan ayhan bey.. çok güldürdünüz bizi. programa katıldığınız için teşekkürler, iyi akşamlar.... eee özkan bey, siz ne düşünüyorsunuz bu kırmızı ışıkta burnunu karıştıran şoförler hakkında =)
    + e tabi yanlış bir hareket. bence cezalandırılmaları gerek. terbiyesizlik bu. toplumun kanayan bir yarası hatta...

***ohaaaaa.... şen şakrak ortamın a.mına koydun sayın konuk. programcımız olayın mizah yönüne bakıp taşağını geçmişti, sizden de buna yakın bir tepki bekledik ancak maşallah cevabınız trt genel müdürünün konuşmasına benzedi. bir rahat olun bir gevşeyin.. bu ne ciddiyet yav?***

- elbette haklısınız ama sonuçta yapılan şeyi o kadar da kötü bulmuyorum. yani ceza vermeye değecek kadar değil bence. tamam tasvip edilir bir şey değil ama siz de çok sertsiniz yahu..
    + .................
    - özkan bey???
    + .................
    - özkan be.. aaaa uyumuş lan bu.. hazır yatmışken götürün bu ibneyi. programın içine etti hitler kılıklı herif.

ve hatta bazen öyle can sıkıcı olurlardı ki programcının ses tonundan dahi o gün yanına gelen konuktan hiç memnun olmadığı anlaşılırdı. ah be canlarım.. dünyaya bir kez geliyorsunuz. ciddiyeti bir kenara atmalı geyik bir eleman olmalısınız. rahatla bakiyim şimdi, bak başarıyorsun gibi. ohhh, missss...
    (domaine hasret yumusak g, 08.05.2008 22:19 ~ 22:27)

© 2008 - uludağ sözlük

feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» ulu engine sicti » galatasaray a gaassaray demek » f1 turkiye » yapamazsin diyen ebeveyn » b2evolution » burak guven » dunyanin en kisa isimli yerlesim yeri » turkiye a milli futbol takimi » kac tane gurgen palamut » bir orospu cocugu olarak sinek » milliyet internet » durmadan gulme tribi » namuslu bir ailenin sahtekar bir uyesi olmak » redwinemania » roberto carlos un galatasaray i pek tanimamasi » manchester united » biko » cocuklar inanmayin demistik » anketin zararlari » somewhere over the rainbow » sefa reis » hangi top atti lan bu topu » fulham » var misin yok musun nursel » k dergi » belle » sevgilinin borderline oldugunu ogrenmek » sidikle drift atmak » tarantula a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa