eglence yapilan masanin resmini ceken insan 

kapat
  1. 'baaakkkk içki de içtik, kuruyemiş te yedik. hatta kola, meyvesuyu, sigara, küllük, mum ışıkları, kavun, karpuz, çikolata da vardı. çok eğlendik.' demek isteyen insandır. bir tokat atmak gelir içten.
    #3721887 (alonejuveline, 26.07.2008 01:28)
  2. (bkz: bunlar reklam kokan hareketler mike)
    #3721919 (purplepain, 26.07.2008 01:34)
  3. o anı ölümsüzleştirmek isteyen insandır. ama tabi sözlük yazarları en extreme uğraşlarla uğraştıkları için, bu tipler ne yapsa sözlük yazarlarına yaranamaz. bir de bunların maalesef sözlük yazarları kadar kuvvetli hafızaları da yoktur, dijital cihazlara ve aparatlara ihtiyaç duyarlar. ama bizim yazarlarımızın göt çeperleri ile o anı ölümsüzleştirmek gibi doğaüstü güçleri var. tabi...
    #3721948 (nickimicinotuzharfgerekiyormus, 26.07.2008 01:40 ~ 01:41)
  4. sırf eğlence sırasında neler yaptık neler yapmadık ki deyip artistlik amacıyla çekilen fotoğrafların özenilmiş halidir. bu tür insan siyah pantolon, altına yeşil converse ayakabbılar ile ünlüdür.

(bkz: converse)
    #3722046 (haroon, 26.07.2008 02:00)
  5. eğlencenin dışında kalmış, masanın "fotoğrafını" çekerek kendine meşgale edinmiş yalnız insandır.
    #3722073 (turkenmafia, 26.07.2008 02:05)
  6. hem okuyup, hem de para kazanmaya çalışan bir üniversite öğrencisi olabilir.
    #3722170 (hypnogaja, 26.07.2008 02:19)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

eglence yapilan masanin resmini ceken insan başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. eglence yapilan masanin resmini ceken insan ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu eglence yapilan masanin resmini ceken insan nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about eglence yapilan masanin resmini ceken insan. Copyright of the articles are belong to their authors.

» ebru gundes » klavyenin gucu » zet » deivid in umit karan a erk uygulamasi » avrasya tv » atlas » gulsen yuksel den nefret etme nedenleri » ersin karabulut » peoples temple » sevk zinciri » melankolik » bozzy blues » bok cuvalim » max payne » ben seni hak etmiyorum » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » sitemap » kısa » salt aklin elestirisi » bir derdim var yasanmisliklari » akasya asilturkmen » australopithecus » salih iki cay kap gel » wicker park » kendinden yasca cok kucuk biriyle sevismek » back up » got dudugu » tosun pasa » ctrl alt del » cumhuriyet halkevleri » baktiroglu konagi » vamos bien » mezun olunca ne olacaksin » masturbasyon » cevriye » kriz teget mi gecti delip mi gecti » tocarg » crossing the water