eglence icin baslik acmak 

kapat
  1. hayata dair hiçbir kaygı gütmeyip, ıvır ve zıvır için başlık açıp, sürekli öyle açılmış başlıklara entryler girmektir. zevkli ve keyifli olan çoğu şey gibi niteliksiz ve zararlıdır.
    #2057799 (basroldeki figuran, 02.08.2007 18:13)
  2. başlığı açan yazar kadar okuyanı da eğlendiriyorsa ne iyi etmiş dedirten yazar aktivitesidir.

sözlüğü ansiklopedi sanan yazarların bu düşüncelerinden kurtulmalarına da ayrıca yardımcı olur. *
    #2057816 (muhterem fil, 02.08.2007 18:16)
  3. (bkz: şekil 1.2a)
    #2057821 (ozkrm, 02.08.2007 18:18)
  4. zevkli ve niteliksiz olan herşeyi zararlı bulan kişiler için saçma olan başlıklardır. kişisel fikrime göre bu düşüncenin equilibrium ya da 1984 gibi filmlerde - kitaplarda kalması toplum sağlığı için daha hayırlıdır. Zira "mizah" ve "eğlence" kavramları insan içindir. insan tarafından yaratılmışlardır ve insanı kendi yapan özelliklerden ikisidir. Dünyayı makinalar ele geçirmedikçe de varlıkları soyumuz için hayırlı ve gereklidir.

(bkz: prozium)
    #2057846 (double cross, 02.08.2007 18:22)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

eglence icin baslik acmak başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. eglence icin baslik acmak ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu eglence icin baslik acmak nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about eglence icin baslik acmak. Copyright of the articles are belong to their authors.

» ben senin bildigin kizlardan degilim » yag » kurt sorununa objektif bakanlari fasist sanmak » opel insignia » mushrooms » anlatma » cristiano ronaldo vs lionel messi » beyoglu asigi » sezercik kucuk torbaci » crossing the water » zurna » entry altina eksileyin seklinde not dusmek » kurt cobain hirkasi » zaman in en iyi gazete olmasindaki 10 etken » 325 nci donem yedek subay sinavi » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » sitemap » kısa » stt » ataturk olmasaydi adim abraham sweetvoice du » salih iki cay kap gel » ford fiesta » vize haftasi » dudaktan kalbe » mad girls love song » engin kennerman » her bolumden sonra sozlukte yorumlanan programlar » brasilia » kurtlerin turklerden hizli uremesi » gnc » yanlis saksida buyuyen cicek » yanni » aldim borcluyum verdim alacakliyim » ayriligi beklemek » pervane » buyumek » mukemmeliyetci » maslaktan 4 levente gelme rekoru