egitilmis seyirci 

kapat
  1. yeni sezonla birlikte kadın programlarında boy gösteren, sunuculara taş atılmaması için konuklara kavga yaratıcı sorular sorulmak için programlanmış ev hanımları ve onların bey*leridir.
    #2315244 (bi nick bulamadim kendime, 14.09.2007 15:58)
  2. bir programda kavga ettikten sonr yanyana alkı$ tuttuklarını gördükten sonra tamamen de$ifre olmu$, para için seyirci olan insana verilen isim.
    #2315270 (nonserviam, 14.09.2007 16:02)
  3. (bkz: medya okur yazarlığı)
    #2315284 (laedri, 14.09.2007 16:03)

© 2008 - uludağ sözlük

egitilmis seyirci başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. egitilmis seyirci ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu egitilmis seyirci nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» yiyecek » sik kafali japon askeri » notrinova » tugce becerikli » bluevelve » desmodus rotundus » 7 turbanlinin birlesip sozluge girmesi » pkk aleyhine girilen entryi eksileyen top » bize musaade » savasim » fenerbahce taraftari » rotten com » yaran entryler » bosa cikmis volkan demirel bakisi » when the walls go down » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » turkiye » hebokobe » tanri mi insani insan mi tanriyi yaratir sorunsali » yaran kufurler » halet rezakinin sarkisi » sulfur kokusu » sozlukle ilgisiz istekler » beni al » var misin yok musun » ben wallace » sagopa dan baskasini tanimam abi » fatih tekke ve batuhan karadeniz » sozluk yazarlarinin yurdum insanini yansitmamasi » spanish lesson » milletvekili