egilip islak agzina 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. ben oldum islak islak bakmayin oyle
  2. var misin yok musun da egilip kutuya bakmak
  3. kadinin onunde egilip evlenme teklif etmek
  4. sus ve islak sic
  5. islak sac
  6. islak
  7. islak kek
  8. islak islak
  9. islak gul
  10. islak kopek

© 2008 - uludağ sözlük

egilip islak agzina başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. egilip islak agzina ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu egilip islak agzina nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» deprem aninda hebeleholol diye bagiran okul muduru » uuserlardan evrim teorisini destekleyici ornekler » ajdar in turkiye nin tanitimindaki rolu » zeki col » kiz kardesinin asik olmayacagini dusunen abi » metallica » bebek gormeye gitmek » iste o terlikler » ozden ornek » ibrahim toraman a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » 20 haziran 2008 hirvatistan turkiye maci