egil tekkesi 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. egil kavagim egil
  2. egil
  3. egil ostenstad
  4. egil olsen
  5. oral egil
  6. biraz egil
  7. iskatci tekkesi
  8. ali baba tekkesi
  9. theleme tekkesi
  10. balikli tekkesi

© 2008 - uludağ sözlük

egil tekkesi başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. egil tekkesi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu egil tekkesi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» marron » kiyamet kopsa da yarim kalan nikahi bitiriniz » jenny mccarthy » wrath of the gods » pussy » harun yahya » odtu isletme » anne ben dun gece kadin oldum » eylemsizlik » scalloped » wrath » starbucks » ayni anda iki kisiye asik olmak » sergen yalcin in altay a cift vurustan attigi gol » herkesin cok mutlu sandigi mutsuz » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » balikci avlayan sazan » varg vikernes » incompetent » yildirim demiroren » sky turk » oy verme kriterleri » kafede yiyisen ciftler » hidir gevis » buyuk beyaz kopekbaligi » pandoras box » hasan purmuz » eski turk filmlerinde aniden sarki soyleyen aktor » imhotep » sezon ortasinda takim almam » 6 7 eylul olaylari