eger birileri gercekten anlayabilecek olsaydi 

kapat

sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. eger bir tanri olsaydi kesinlikle ben olurdum
  2. gorurdu elmas muamelesi az olsaydi eger kum
  3. eger hayatin anlami olsaydi onda anlam aranmazdi
  4. birileri yolda kalir birileri yol alir
  5. gercekten farkli gercekten farksiz
  6. birileri
  7. birileri gelse
  8. birileri bir seyler yapmali
  9. dugmeye basan birileri
  10. birileri dugmeye basti

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

eger birileri gercekten anlayabilecek olsaydi başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. eger birileri gercekten anlayabilecek olsaydi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu eger birileri gercekten anlayabilecek olsaydi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about eger birileri gercekten anlayabilecek olsaydi. Copyright of the articles are belong to their authors.

» yaran entry silinme sebepleri » yaran diyaloglar » redwinemania » uludag sozluk moderasyonu » yeni uuser olacaklara nick onerileri » karga » yaran videolar » sozlukle ilgili istekler » sozluk yazarlarinin itiraflari » mustafa kemal ataturk » recep tayyip erdogan » sozluk yazarlarinin dogum gunleri » stevemcqueen » igrenc espriler » lost » sozluk yazarlarinin nicklerinin hikayesi » ask » uludag sozluk e bir daha gelinse alinacak nickler » seri eksi oy veren ibne » 2050 yilinda girilmesi olasi basliklar » yazarlarin aslinda demek istedikleri » karpuzkabugu » no promise » uludag sozluk ten soguma nedenleri » kacak kelebek » latife usakligil » hali sami yen » bit ilaci » nefi » angelina julia » gergedan » igd » arguman » kavafiye » kompakt » kaf kef » ytl » murat albayrak » carpim tablosu » retikulosit » tuzla piyade okulu » rustu recber » bacardi » alparslan anadolu lisesi » en guzel anketler » adini unutacak kadar sarhos olmak » turkcell super lig 2008 2009 sezonu » youtube nin turkcesi » yarim litre suyla yapilabilecekler » 30 kasim 2008 galatasaray hacettepe maci » morpheus » tum formulleri guzel olan bim adami » anti klise timi » telde kizla konusurken arkadasin sesler cikarmasi » kendinden utanmak » a » b » c » d » e » f » g » h » i » k » l » m » n » o » p » r » s » t » u » v » w » y » z » sitemap » kısa » en kutsal meslek » hebenneka » nobel baris odulu » echion » haciz » jorjet » onu alma beni al » casual sex » pastirma yazi » 1 aralik dunya aids gunu