eger bir gun 

kapat
  1. Sevgilim, eğer bir gün
    Durur bakarsan mezarıma,
    Ve taşın etrafında taptaze
    Çiçekler dalgalanırsa,
    Bil ki, çiçeklerin her zaman yaptığı gibi
    Dalgalanmıyor çiçekler,
    Ya da ilkbahar onlara emir verdi de
    Taşa boyun eğiyorlar sanma!
    Onlar yüreğimdeki
    Söylenmemiş şarkılardır;
    Ölümün susmaya zorladığı
    Aşk sözcüklerimdir.
    Yolun sonunun vardığı
    Ve taşın önünü kapattığı
    Bilinmedik bir dünyadan gönderilen
    Ateşli öpücüklerdir onlar, sevgilim.

hovhannes toumanjan
    #2656532 (mulayim, 03.12.2007 02:08)

© 2008 - uludağ sözlük

eger bir gun başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. eger bir gun ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu eger bir gun nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» bulent uygun un fenerbahce ye yesil isik yakmasi » bascavusoglu camii » koylerin eski isimleri » artik beni sevmiyorsun » tuomas holopainen » aman heri » sac ektirmek » ozel gunlerde hediye alma sorunsali » enes » mardan palas » kemal oncel » kilic usurmek » mehmetcik vakfi na uyanik bagis haberi » night ranger » hayata dair ic burkan detaylar » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » bulent uygun » gul » ergenekon un dinci kanadinin olmamasi » scurtel » comorbidity » uzun kot etek giyen turbanli » uludag sozluk kirmizi kitabi » polat alemdar dan kafa yemek » kopya cekip helallik isteyen kiz » limanla kavgali isyankar kaptan » anhedoni » gsstore org » 7 turbanlinin birlesip striptiz cluba gitmesi » erkan ogur » ben