ege bir gol degildir 

kapat
  1. suleyman demirel in omru hayati boyunca yapmis oldugu laf cambazliklarindan birisi.
    egede yine kriz sozkonusudur. Yetkili sahis olarak demirel konusma yapar. Ve dilimize gecen o muthis cumleyi kurar.
    " Ege bir turk golu degildir. Ege, bir yunan golu de degildir. Netekim, ege bir gol degil, denizdir" diyerek bizi bizden almayi basarmistir.
    #908003 (qantar, 25.11.2006 17:31)
  2. süleyman demirel'in siyasi hayatını açıklayan bir söz. ses var görüntü yok. söylediği şey doğru ancak bir anlam ifade etmiyor, demirel'i daha nasıl anlatabilirsiniz ki?
    #923818 (kisinin degeri aradigi seydir, 29.11.2006 00:18)

© 2008 - uludağ sözlük

ege bir gol degildir başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. ege bir gol degildir ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu ege bir gol degildir nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» rambo » ataturk u mu kurtarirsin hz muhammed i mi » san dimas » kalpsiz adam » zendostluk » taste in men » pos makinasi olan dilenci » kavak yelleri » rte nin kriz sorusuna hamdolsun cevabi vermesi » ece temelkuran » devrim arabalari » fetullah gulenin amerikada yasamasinin nedenleri » kitap okumamayi marifet saymak » kanada » shawne williams » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » benighted » trinidad tobago milliyetciligi » akp nin dunyadaki en guclu siyasi parti olmasi » kuresel krizden uretimi artirip satarak kurtulmak » ataturk un fenerbahceli olmasi » ataturk donse beklenen mansetler » am suyu » demonstrasyon » sozlukle ilgisiz istekler » acc » su an sevisiyorum ama seninle degil » bilinc sislenmesi » gelecegin bi yuzyil sonrasi » 11 ekim 2008 estonya ispanya maci » derdim coktur hangisine yanayim