ege adalari 

kapat
  1. Ege Denizi'ndeki Türkiye ve Yunanistan'a ait adalar topluluğu.
    #535660 (6.4.r.1.$.h, 13.08.2006 20:06)
  2. 1- onikiada
    2- tavsan adalari
    3- saruhan adalari
    4- egriboz ve seytan adalari
    5- bogazonu adalari
    6- girit ve civar adalari
    7- yediadalar
    8- dogu mora kiyi adalari
    #535665 (6.4.r.1.$.h, 13.08.2006 20:08)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

ege adalari başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. ege adalari ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu ege adalari nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about ege adalari. Copyright of the articles are belong to their authors.

» zall i tanimam o da beni tanimaz » sic semper tyrannis » teoman in ustunde oturdugu bar taburesi » sinavda bkz vermek » ayarci namik » akbank » kara carsaf ve istiklal marsi » metafizik cagrisimlar » 2009 fifa konfederasyon kupasi » muhim degil » orospu cocugu abdullah ocalan » sporx » ferrarisini satan bilge » halusinasyon » saat basina kadar istiraat et » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » sitemap » kısa » hayatu s sahabe » atlas » josef stalin » deli bozgun dolu dizgin » mecidiyekoy » vurdumduymazca osuradurmak » sabahin altisinda simit diye haykiran simitci » edip sharabi » dogu kulturu » darbe pesinde kosan bir nesil 68 kusagi » kurbanlik koyuna aciyip brokolinin gozune vurmak » the applicant » tavla » tve » varaka » futbola tapan fanatik maymunlara gulumsemek » sari biber » karasinek » saraydaki mucevher » bettyboo