efsane gelince kestanesini cizdirenler 

kapat
  1. gerçek efsanelere, efsane muamelesi yapmayıp, kendi çapında eğlenen insanların yaşayacağı kötü durumdur.
    #1562782 (ali biberon, 24.04.2007 10:44)

© 2008 - uludağ sözlük

efsane gelince kestanesini cizdirenler başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. efsane gelince kestanesini cizdirenler ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu efsane gelince kestanesini cizdirenler nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» kopek olduren icip uzun yasayacagini sanan tip » depreciation » sarkilardaki mantik hatalari » antonio davis » amfetamin » divide et imperium » surgun » dis » 934 tane fake hesabi olan yazar » salla gitsin baby » ozhan canaydin tarzi bir centilmenlige sahip olmak » anilingus » inkpinkzink » geranium » sozlukle ilgisiz istekler » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » turk dizisi cekmek icin gerekenler » yiyecek » seri eksi oy veren ibne » fc brasov » vicdan » her boku yiyip benim kalbim temiz demek » hebokobe » dacryphilia » girilmis entryyi rastgele bir basliga tasimak » 6 temmuz 2008 whitesnake istanbul konseri » tek bildigi kufur aq olan cahil insan » fight club » disko krali » dakianus antik kenti » hungur hungur aglayan takkeli cocuk