efruz 

kapat
  1. tdk'nın tanımadığı farsça olan sözcüktür kendisi.
    şule, parıltı, aydınlatan, parlatan, tutuşturan, yakan, gösterişli, güzel gibi sözcüklerle karşılanabilecek sözcüktür.
    #351982 (yasakani, 17.06.2006 01:24)
  2. (bkz: efruz bey)
    #351985 (yasakani, 17.06.2006 01:24)
  3. haldun taner in gözlerimi kaparım vazifemi yaparım adlı oyununda vicdani adlı saf arkadaşın çocukluk arkadaşıdır.
    #1499477 (xcharlestonw, 06.04.2007 20:38)

© 2008 - uludağ sözlük

efruz başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. efruz ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu efruz nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» tilki dansi » ucak » get up » cok guzel hareketler bunlar » komik haberden sonra ki anchorman tebessumu » mehmet yildiz » hayat » fc oranges » televole moderasyon » taze ekmek kokusu » genelkurmay i yipratmayan tek sey » la havle ve la kuvvete falan olmak » red alert 2 » metroda cift kale mac yapmak » polat alemdar » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » yom kippur » ben hep kendime cikan bir yokustum » teknik direktor kiyimi » zafer oger » cekememek » bir sosyallesme ortami olarak kume calismasi » olasi turk spor gazetesi haberleri » babanin ensesine saplak atmak » fenerbahce de ridvan aykut sesleri » rs4 rtr 3 evo » slideshare com » schizo » mulayim » hatun gelince caldir » busbutun kapitalistlesen martilar