efendi 2 

kapat
  1. soner yalcin'ın dogan kitapcilik'tan çıkardığı bir diğer kitaptır.. "Efendi"'de "beyaz türkler'in büyük sırrı"nı anlattıktan sonra; bu sefer de "beyaz müslümanlar'ın büyük sırrı"nı anlatacak.. *
    #382916 (hidrojen, 29.06.2006 00:03)
  2. http://www.hepsiburada.co...9&productid=kdogan493
    #382918 (laedri, 29.06.2006 00:04)
  3. içerisinde yine bir sürü isim olup beyninizi " ulan şimdi bu adam kimdi" diye sorularla dolduran , cuneyt zapsudan necmettin erbakan`a kadar bir çok ismi karmaşık ilişkiler içerisinde bulabileceğiniz ve "hasssiktir Türkiye'de neler varmış" diyeceğiniz Türkiyenin en cesur yazarından ilginç bir kitap daha..Okuması zordur,nitekim kendiside "ben bu kitabı zor yazdım,okuyana Allah kolaylık versin" demiştir.
    #522337 (masteroff, 10.08.2006 17:08 ~ 17:15)
  4. bulent arinc'ın ağabeyine sabetayist * diyen kitap olup kanımca türü bilim-kurgudur.
    #563405 (hunlu, 21.08.2006 17:58)
  5. (bkz: efendi)
    #677840 (suzergecer, 29.09.2006 18:04)
  6. soner yalçın bu kitapta beyez müslümanların büyük sırrını açıklamaktadır. sabetayism ve ünlü sabetayistler hakkında önemli bilgiler yer almaktadır.
    #683043 (maxime chattam1905, 01.10.2006 13:53)
  7. soner yalçın'ın efendi kitabı gibi ısmarlama çıkarılmış kitaplardan birisi. sır mır açıklamıyor, asıl bilinmesi gereken şeyler böyle safsatalarla ört pas ediliyor. soner yalçın da para kazanıyor.
    #683046 (laz pacino, 01.10.2006 13:55)
  8. (bkz: islamofobi)si olanların bir içim suda okuyup mükemmel bir kitap yorumlarını dizeceği kitap.
    (bkz: islam üzerinden para kazanmak)
    #727153 (mgs0225, 12.10.2006 12:14)
  9. recep tayyip erdogan ve murat ulker'in mason olduğunu iddia eden kitap.

Kitaptan ufak bir alıntı yapıyoruz;

"Mason biraderler bir değil, on değil, yüz değil, binlerce...Şeriatçı bir partinin lideri isviçre'de mason olup, sözde mason düşmanlığı yaparken, Peygamber soyundan geldiğini iddia eden Amerikancı işadamı fahd'ın referansı ile tanıştığı ve parasını kullandığı ispanya kralının ülkesinde tekris oluyordu.

Mukaddesatçı bisküvicinin oğlu (bkz: murat ülker/@redfather) ise Pinto'nun referansı ile mason olurken, çevresine, "müracaat ettim ama beni almadılar" diyordu. kasimpasalinın * referansı ise Alaton'du. Bunlarının isimlerini ve masonların Yunanistan dahil bir çok topraklarımızın elimizden gitmesine nasıl sebep olduklarını, bu kitabın ardından çıkacak olan kitaba bırakıp, tarikatlara devam edelim..."

esasen kitap da tayyip erdogan'ın belediye başkanlığı döneminde yakın ilişkiler içinde olduğu üzeyir garih ve ishak alaton'a atıfda bulunularak tayyip erdoğan'ın ishak alaton'un referansıyla Hür ve Kabul Edilmiş Masonlar'a tekris'inin gerçekleştirildiği iddia ediliyor.

Ufak bir dipnot da vermek isterim ki 28 Şubat sürecinin kahramanlarından cevik bir'in; ABD'nin en güçlü siyonist Yahudi lobilerinden jinsa'dan aldığı "cesaret" madalyası bir süre sonra tayyip erdogan'ın da boynuna da takıldı.

Bisküvicinin oğlu olarak ifade edilen (bkz: murat ülker/@redfather)'inse başka bir referans ile Hür ve Kabul Edilmiş Masonlar'a tekris olduğu ifade ediliyor.

Ülker grubu ile alakalı olaraksa şu bakınızı incelemek son derece yararlı. (bkz: sağır oda/@redfather)
    #1282951 (redfather, 09.02.2007 23:18 ~ 27.02.2008 05:50)
  10. iki sene evvel aldığım, '' kim kimdi lan dur bi dakka ya '' nidalarıyla okumaya başladağım, ordan oraya geçerken anlam bütünlüğünün korunamamış olduğunu gördüğüm, kendimden de şüphe etmeye '' acaba ben de sabetayci mıyım lan ? '' diye düşünmeye başlayınca bıraktığım , üç gün önce , aziz mahmut hudayi derneği resmi sitesinde bahsedildiğini görünce yeniden elime aldığım kitap. aaron hoca kısmı bir bitsin, konuya vakıf olurum inşallah, yazarım yeniden.

tabii sabetaycı, dönme, hemzemin falan değil isem.
    #3803393 (veritaserum, 11.08.2008 17:00)
  11. o sabetaist, şu dönme, bu mason iddialarını içinde bulunduran kitaptır.
    #3804918 (8888, 11.08.2008 22:41)

© 2008 - uludağ sözlük

efendi 2 başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. efendi 2 ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu efendi 2 nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» birlikte mahvolmak isteyeceginiz biri » bmw 3 serisi » tanrica » salih kalyon » bastard nation » uludag sozluk yeni server ina tasiniyor » the illusionist » masaustune sag tiklayip yenile demek » electroviolence » la liga a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games