efedime soyleyeyim 

kapat
  1. Cem Karaca'nın bir dönem Flash Tv'de yaptığı müzik programı. Ben hayal meyal hatırlıyorum, tıfıllar hatırlamaz.
    #2173437 (keremalihan, 21.08.2007 20:54)

© 2008 - uludağ sözlük

efedime soyleyeyim başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. efedime soyleyeyim ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu efedime soyleyeyim nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» kolpacino » savas ve kadin » tovbe » terorizmi devletin en yakin mutefiklerin beslemesi » izlanda » prensesin uykusuyum » babanin ensesine saplak atmak » martti ahtisaari » re re re ra ra ra galatasaray » mehmet ali nuroglu » kaltar » coleslaw » cok zor uyanan insan » berfin » celestial teapot » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » capa » sonraki blog » karti bankamatige kaptirmak » misssunshine » altta kalanin cani cikti » autoshow 2008 » yaran fikralar » fleisch » the day that never comes » sevgiliye tapmak varken tanriya tapan insan modeli » aktutun saldirisinda 62 askerimizin oldugu iddiasi » cok guzel hareketler bunlar esprileri » sehremini » enis faik arcan » mulkiye