efecan tuncer 

kapat
  1. bascidir kendileri. blues alaturka grubunda çalmaktadır şuan. çok karizma adamdır. bir çok kaş lı gencin kendine model olarak aldığı kişidir. kıvırcık uzun saçlarını kestirmiştir geçtiğimiz aylarda ve süper olmuştur. bas gitar çalarken psikopatça bir burun harketi yapar ki bizi bizden alır. bazen çalarken sigara içer, dumanı yine psikopatça bırakır ki bitersiniz. bu herif hakkaten yakışıyor lan bu sahneye dersiniz. bir bok yapmasa bile, o sahnedeki duruşu ile gönülleri fethetmiştir. alkışlıyoruz. master of puppets çalabilmektedir ayrıca...

ulan düşündüm de şimdi bu herif bunları okuyunca bunu yazan kim lan diye düşünmez mi... düşünür. e o zaman biz kimiz? veya ben?. biz; hani varya 2 kişi sap gibi sun cafeye gelen, bazen sizi pencereden izleyen. master of puppets çalmanızı isteyen ama bir türlü çalmamanız ile hayal kırıklığına uğrayan. smoke on the water falan isteyen sürekli. tef ve çan çalan ikili. bazen yanımızda ercan abinin yeğeni caner de olur. işte onlar biziz. hatta ben o ikilinin biraz daha uzun boylu olanıyım. ehehee.

edit: az önce öğrendim ki bu abimiz, mehmet cem tuncer in kardeşiymiş. vay be.
    #3885731 (Leadman, 29.08.2008 02:11 ~ 02:14)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

efecan tuncer başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. efecan tuncer ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu efecan tuncer nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about efecan tuncer. Copyright of the articles are belong to their authors.

» buzuki orhan osman » ctrl alt del » the applicant » dogum gunun kutlu olsun » mario jardel » tpjd » eski sevgiliye yillar sonra atilacak ilk sms » kurt cobain hirkasi » uzak » ataturk insandi » kushimoto sokagi » kucuk penisli insan » matias emilio delgado » eros » kara gozlum » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » sitemap » kısa » tocarg » tamam okey » yazarlarin aslinda demek istedikleri » something stupid » waz » yedi kisi birlesip yedi gol atmak » ogretmen » bir kriz politikasi olarak isten cikarma » icelim » zaha hadid » kapitalizmin temel ekonomik yasasi » eski sevgilinin dogumgunu » ersin karabulut » sbf tkp » ales » kendi okulumuza dogru » bos bkz la ayar vermeye calismak » icimdeki deniz » turkiye yi inatla imf ile anlasmaya zorlamak » kilo alamamak