eee sana mi kacti 

kapat
  1. bir fıkradır efendim baloncu ve çocuk arasında geçen diyaloglardan oluşur ya da öyle bişey gerisin hayal gücünüze bırakıyorum
    (bkz: cem yılmaz)yok yok (bkz: yiğit özgür) ne biliyim işte bakın birine ya da şuna bakın (bkz: şaşkın yazar)
    #549779 (letranger, 17.08.2006 13:41 ~ 06.09.2006 12:46)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

eee sana mi kacti başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. eee sana mi kacti ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu eee sana mi kacti nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about eee sana mi kacti. Copyright of the articles are belong to their authors.

» eee » ayarci namik » fatih terim vs jose mourinho » hatta direk secde » crossing the water » etrafa surekli mesgulum izlenimi veren insanlar » corabinin yipranmasindan zevk alanlar » bir guc simgesi olarak cocuk cuku » bedava komuru satip eve ek gelir saglamak » ben iyi bir iliski hak etmiyorum » husnu bile gelse senlendiremez » pogo yaparken eski sevgiliyle karsilasmak » huseyin mumtaz » google chrome » lesbos » huznun isyan olsun » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » sitemap » kısa » maenad » munir hostempo » prologue » fatura » bolumunu sevmeyen ogrenci » karamsar entryler » 57 nci alay » ali bardakoglu » kanyon » ilk cinsel deneyim » ben seni hak etmiyorum » ben bu yaziyi sana yazdim » fon makinesiyle uyku » darbecilerin taraf gazetesi dusmanligi » lorelei » kaf kaf kaf sin sin sin kafsin kafsin kaf » jakobenlerin sonuncusu » yoldaslar » dibinden sokmek » aslinda her basligin anket degeri tasimasi