ee 

kapat
  1. estonya'nın domain uzantısı.
    (hadiii, 18.07.2006 12:06 ~ 07.08.2006 03:40)
  2. diyalog halinde bulunulan kişiyi söylediklerinden sonra çok gıcık eden bir sözdür:

-abi var ya geçenlerde bir şarkı indirdim judas'ın soloyu bir dinleyeceksin var ya
    +ee
    (Gerko, 02.08.2006 20:21 ~ 19.10.2006 17:46)
  3. - bu entry sadece bakinizdan olusuyor
    + ee?
    - yanı ole ıste
    + ee?
    - ıste aslında seyden sey ettım
    + ee?
    - ya tamam yaaa klıse bı herıf ben yaaa uhuhuhu
    + ee?
    - ozur dılerım
    + aferın
    (baris baris, 12.02.2007 19:24 ~ 19:25)
  4. (bkz: e2)
    (kamyoncu dervish, 12.02.2007 19:26)
  5. Muhabbetin bunanaltmaya başladığı veya ana konuya bir türlü ulaşılamadığı durumlarda söylenir. Birde -ee'si valla diye bir hanım teyze yanıtı duyarsınız ki ölümden beter.
    (potuncek, 22.09.2007 21:31)

© 2008 - uludağ sözlük

feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» esekli ninni » goat worship » cevapsiz soru » nese sacmak » moliere » tout va bien » sinan cemgil » lacrimosa » muro » 1859 » mazosizm » amerikalilastiramadiklarimizdan misiniz » zeytinburnu » sebepsiz yere bir kisiye uyuz olmak » trojan horse » tannis » cargill » desecration » gun » 84 44 114 44 » 2kat keyif » turkculuk » dolmustan inme istegini soyleme cesitleri » mehmet cagcag » dogum gununde sinava girmek » bakla fali » kurban keserken kendini yaralamak » deplasman otobusu » yilmaz morgul a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa