ee iltifat ediyo 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. iltifat
  2. iltifat et
  3. duz iltifat
  4. iltifat ey but i nev eda
  5. iltifat etmek
  6. bir iltifat olarak pic
  7. iltifat et bana
  8. kaliplasmis iltifat cumleleri
  9. edilmis en guzel iltifat
  10. her basliga iltifat etmemek

© 2008 - uludağ sözlük

ee iltifat ediyo başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. ee iltifat ediyo ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu ee iltifat ediyo nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» kazanan baris olacaksa pkk nin amina koyayim » ergenekon iddianamesi » metroda kitap okuyan artist » olen mankenin seksi fotograflari icin tiklayin » bilgi islem » acikan sozluk yazarinin drami » government » secretcode » alternatif var misin yok musun diyaloglari » laf sokusturmak » 10 ekim » schizo » enis faik arcan » kurt milliyetciligi yapan sosyalist » altinci nesil yazarlar » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » harry kewell » chp li cankaya belediye baskaninin rusvet skandali » hep boyle kal » alp ustungor » kevin martin » age of mythology titans » nefesim nefesine » otuz kupona alinmadi bu vatan » petrus » savas ve kadin » avea11 » bakara suresi » bir populer kultur magdurunun ruyalari » sikerim boyle askin izdirabini » turkiyede ziraat muhendisi olmak