edwin starr 

kapat
  1. motown'ın efsanevi isimlerinden..
    önemli bir anti-savaş şarkısı olan
    warın yazarı..
    2003 mayısında,
    61 yaşında kalp krizinden vefat etti..
    #341724 (piano-foRte, 13.06.2006 12:58)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

edwin starr başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. edwin starr ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu edwin starr nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about edwin starr. Copyright of the articles are belong to their authors.

» kendinden yasca cok kucuk biriyle sevismek » kafama sikar giderim » macit ayral » yazarlarin aslinda demek istedikleri » sikune ciden sikulur » edip sharabi » kaf kaf kaf sin sin sin kaf sin kaf sin kaf » childless woman » yaran yanlis okumalar » ayriligi beklemek » sansim yok deyip hicbir sey yapmamak » chp vs kara carsaf » sikhizm » mahler senfoni no 1 » kisho kurokawa » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » sitemap » kısa » yas maya » actigi basligi unutan yazar » meltdown » nika hatipli » ahmet yildiz olmedi » kirmizi bileklik » beyoglu asigi » la copa rota » kompozisyon yazilisinda kopya cekmek » fuat ercan » semih cumhuriyeti » kevin corchiani » ispanya kral kupasi » s k t r n g d n » kara kara » yuregini torpulemek » pervane » the rule of four » on bes kisiye saldirdim » kaderimsin