edward elric 

kapat
  1. fullmetal alchemist karakteri. transmutation circle 'a ihtiyacı olmadan simya yapabilmesi ve 12 yaşında state alchemist olmayı başarması en önemli özelliklerindendir.
    #343788 (roy mustang, 14.06.2006 01:13 ~ 01:14)
  2. müthiş sevimli, bir o kadar güçlü bir ulusal simyacıdır. karakterimiz erkektir, ama romi paku adlı bir hatun tarafından çok başarılı bir şekilde seslendirilmektedir. zaten seriyi izledikten sonra "ondan başkası da seslendiremezdi" diyesi gelir insanın.

http://nuke.fandub.net/Portals/0/varie/romi_paku.jpg

---

bu da edward'ın kendisidir; sağ kolunu ve sol bacağını malum olay sonrası kaybetmiş ve auto-mail denen metalik protezler takmıştır. fullmetal ünvanını da bu şekilde vermişlerdir kendisine. e tabi acayip de güçlenmiştir bundan sonra;

http://www.alchemistproje...tal_alchemist_13-1280.jpg

ayrıca boyu çok kısadır. *
    #2828497 (karin, 12.01.2008 18:27)
  3. dizi sonrası filminde kardeşi alphonse elric'in daha güçlü olduğu görülmüştür.
    #2828505 (caliban, 12.01.2008 18:29)
  4. o da kapıyı görmüştür.
    #3612007 (DjarumTurk, 03.07.2008 00:20)
  5. boyu ile ilgili herhangi bir gönderme yaparsanız göz açıp kapayana kadar yere bir dönüşüm çemberi çizip kıçınıza girmesi için koca bir odun yaratır, en büyük kompleksi odur.

güçlü bir simyacıdır eşşolusu.
    #3847482 (double cross, 21.08.2008 08:52)
  6. edward elric: şu raftan kavanozu alayım.
    alphonse elric: abi ulaşamayacaksan yardım edeyim istersen?
    edward elric (gözleri simsiyah, saldırmak için çırpınıyor): sen bana nasıl "o kadar kısa boylu ki ancak mikroskopla görülüyor, üstüne basmamak için çok dikkatli bakmak zorunda kalıyorum" dersin!!

işte boy kompleksi bu derecede olan karakterdir kendisi.*
    #3855371 (double cross, 22.08.2008 17:16)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

edward elric başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. edward elric ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu edward elric nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about edward elric. Copyright of the articles are belong to their authors.

» fullmetal alchemist » roy mustang » gunaydin istanbul kardes » imdb » kazak » cekme abi annem beni erzurum da biliyor » sair uuserlardan siirler » sicmak » 17 kasim 2008 karsiyaka diyarbakir maci » seattle supersonics » istanbul » erkegin asik oldugunda yaptiklari » i belong to che » akbank in 1500 personelini isten cikarmasi » aborted » modlar tembel olunca ortaya cikan verimsiz sozluk » demokles » josef k nin k si » surudenayrilanidealistkuzu » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » sitemap » kısa » gercek bir askin ardindan kalanlar » kilo alamamak » marmara universitesi guzel sanatlar fakultesi » lule » congrafuckinlations