eduardo alves da silva 

kapat
  1. 1983 brezilya doğumlu hırvatistan vatandaşı olan etkili forvet. hırvatistan milli takımı ve dinamo zagreb'de yaptıklarından sonra arsenal tarafından henry'nin yerine transfer edilmiştir. lakabı dudu olarak bilinir.
    #1852897 (krmyrdsn, 02.07.2007 14:14)
  2. henry`nin yerini doldurabilmesi pek de mumkun olmayan yetenekli oyuncu. kolay calim atiyor, top teknigi iyi lakin henry gibi bir ikonun yeri kolay kolay dolmaz.
    #1868484 (Elendil, 05.07.2007 18:50)
  3. hırvatistan da yılın futbolcusu seçilmişliği vardır ve futbol mundial e konuk olmuştur kendisi.
    #1869489 (Disco Inferno, 05.07.2007 22:29)
  4. premier lig 27. haftada birmingham mücadelesinde martin taylor tarafından ayağı feci şekilde kırılmış futbolcu. zira olayın videosunu bulamadım ancak fotoğraflardan ayağın resmen koptuğu görülüyor. olayın çok kötü olduğu zaten maç esnasında arsenal'li futbolcuların yüz ifadesinden belliydi. ama bu kadar kötü olduğunu tahmin etmemiştim. bu olaydan sonra eski performansına dönebilir mi den ziyade eskisi gibi yürüyebilir mi diye sormak daha mantıklıdır kanımca...

http://www.youtube.com/watch?v=hTCc11SSa2U +
    #3051428 (Ramirez, 24.02.2008 12:40)
  5. youtube'daki görüntülerle ilgili olarak, ayı olduğundan şüphelenilen şakacı bir liverpool taraftarının "you will never walk again" diye nazire yaptığı futbolcu.
    #3051441 (thor, 24.02.2008 12:42 ~ 13:52)
  6. futbol hayatının bittiği söylenen futbolcu. yaşadığı hadise de gerçekten fecidir.

http://www.haberturk.com/....asp?cat=350&id=57553
    #3052142 (paez, 24.02.2008 15:39 ~ 15:40)
  7. (bkz: eduardo da silva)
    #3062966 (Kajmer, 26.02.2008 21:33)
  8. ayak bileği ve bacağı paramparça olmuş, bizi çok üzen eski futbolcu.
    #3062976 (DeWe, 26.02.2008 21:35)

© 2008 - uludağ sözlük

eduardo alves da silva başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. eduardo alves da silva ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu eduardo alves da silva nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» cimbom sozluk » you don t mess with the zohan » shashkin » uludag sozluk hakkinda ne dediler » milla jovovich » kopek olduren icip uzun yasayacagini sanan tip » bir tavsiye mektubu » islam channel » bilinc » halkina kufreden basbakan » alice in hell » akp nin dunyanin en guclu siyasi parti olmasi » vedad ibisevic » pkk aleyhtarligini fasizanlik zannetmek » ask i virane » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » vicky cristina barcelona » regret » grand theft auto online » ozgurluge kursun » sozlukteki erkek hegemonyasi » sevmekten kim usanir » senin olmaya geldim » ak 47 » muhim degil » gotumuzde ergenekon parmagi » smooth dancer » osman pamukoglu » kendine gomulmek » izmir » montla sic