ediyoruz 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. itham ediyoruz
  2. protesto ediyoruz
  3. ilgiyle takip ediyoruz
  4. gelismeleri yakindan takip ediyoruz
  5. cem hakko yu boykot ediyoruz kampanyasi
  6. hukumeti goreve davet ediyoruz
  7. papa yi ziyaret ediyoruz zirvesi
  8. dava dilekcemizi tekrar ediyoruz
  9. abdullah gul u koskte ziyaret ediyoruz zirvesi
  10. neden desifre ediyoruz kendimizi anlamadim ki

© 2008 - uludağ sözlük

ediyoruz başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. ediyoruz ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu ediyoruz nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» bakis » coral sea deniz savasi » camiye giden solcuya tip tip bakan tip » esra erol » usain bolt a ozenip bakkala kadar kosmak » saygi ozturk » ak bok kara bok hepsi bir bok » izmir de su kesintisi » final sinavi oncesi son gece » en guzel kizlarin ankara da olmasi a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games