editor 

kapat
  1. yapılan işi düzenleyen, hatta daha teknolojik bir ifade ile "edit"leyen kişi.
    (asiti kaçmış kola, 23.05.2006 17:01)
  2. sözlüğün ihtiyacı olduğu, yazma ve düzenleme becerisine sahip, eleştirel ve her daim okunası yazar, hoşgelmiş.
    (hakikiinsomnia, 08.12.2006 14:24)
  3. sözlüğe çok şeyler katacağına inandığım yazar. Bulduğu her şeyi okuyan, öğrenen ve bunu durmadan sürekli yapan üstelik öğrendiklerini paylaşmayı da görev bilen akıllı, bilgili, eleştirel yazar. ayar vermeden önce iki kere düsünün derim.
    (bresson, 13.12.2006 12:07)
  4. (bkz: büdütör)
    (trixx, 21.12.2006 10:56)
  5. kurum,kuruluş,prorgram vb. gibi şeylerin editliğini yapan kişi
    (tatlilimon, 21.12.2006 11:25)
  6. yeni bir yazar. hayırlısı olsun.
    (pafküf, 08.01.2007 13:21)
  7. rte'nin hrant dink'in cenazesine gitmeyişini kendine pek bir dert etmiş arkadaş. (bkz: rte nin cenaze yerine tunel acilisina gitmesi/@editor)

yalnız entrylerin giriliş saatleriyle cenaze töreninin yapılış saatinin çakışması da şahsıma pek dert oldu. madem o kadar değer veriyorsun, başbakanının gitmeyişi seni bu kadar vahşileştiriyor, sen neden gitmiyorsun cenazeye bre adam?? rte'nin gitmemesinden mi?? onu örnek aldığını mı söylemeye çalışıyorsun bize?? anlamadım gitti.
    (arjen robben, 23.01.2007 19:20)
  8. (bkz: editors)
    (pyndemonium, 16.07.2007 13:56)
  9. hüseyin yalçın'a ait , en son 18.09.2001 tarihinde koşmuş ingiliz atıdır . babası persian heights , annesi pichincha olup bugün 14 yaşındadır .
    (kamil, 07.12.2007 10:43)

© 2008 - uludağ sözlük

feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» cappie pondexter » what you got » fatmagul berktay » kulak misafiri olunan yaran diyaloglar » uyumak » testleri arkadan bakarak isaretliyen ogrenci » cenk isler » sahan gokbakar » djarum black » okuyo musun kaca gidiyosun » bir ezigin gunlugu » cagdas » kristal is sisecam grevi » arabam var » hammer of the gods » tutak in tarihi eserleri » yediler » reconquista » ok sitesinden yaran soru ve cevaplar » ben seni haketmiyorum » tayyip erdogan in lost izlemesi » cehennem insan haklarina aykiri » repertir » entry bagisi » edward norton un imana gelmesi » davul tokmagiyla polis dovmek » performans bisiklet » dahi anlamina gelen de ayri yazilir » tiki dili ve edebiyati a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa