editlendikten sonra arti oy manyagi olan entry 

kapat
  1. bu editlerin en yaranları kotule arkadasim sorun degil yalanciyi zkmiyorlar ya şeklinde olanlarıdır. ama bir tanesi gerçekten efsanedir;

entry
    siyam kedisi dedigin hayvan top atarsin top getirir, otur dersin oturur, kalk dersin kalkar, boyle de it gibi kopek gibi bir hayvandir.

edit: bu entry'i kotuleyene ne diyeyim bilmiyorum, siyam kedisine hakaret etmedim, yanlis olmasin benim babam da siyamdi.
    #1533657 (no leaf clover, 16.04.2007 18:52)
  2. (bkz: tespit insanıyım vesselam)*
    #1533666 (PhyXiuS, 16.04.2007 18:55)

© 2008 - uludağ sözlük

editlendikten sonra arti oy manyagi olan entry başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. editlendikten sonra arti oy manyagi olan entry ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu editlendikten sonra arti oy manyagi olan entry nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» m emin deger » kulak misafiri olunan yaran diyaloglar » annelik » prometheus » versohaber com » bir babanin yapabilecegi en buyuk serefsizlik » ilk insanlarin sandalla geldigi gercegi » sehit olmak icin askere gitmek » minibuste dikiz aynasindan kiz kesmek » kaspersky a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » 20 haziran 2008 hirvatistan turkiye maci