editle entry sildirmek 

kapat
  1. edit yaparak altta yazılan entryleri sildirme eylemi. yani yapılır mı bilmiyorum ama dün gece birden aklıma geldi. mesela başlık "tanrıya ayar vermek" olsun 15. entry i x kişisi yazsın 24. entry i de y kişisi yazmış olsun, y kişisinin tanımı çok beğenilsin çok şukela alsın x kişisi kendi entrysini silsin direk y kişisinin yazdığını kopyalasın, altına da "edit:imla" yazsın. üstüne bi de 24. entry i gammazlasın, üstte aynısı var şeklinde. ne olur? adama gıcıklığı varsa karmasını böyle böyle düşürmez mi?. enteresan.
    #4050332 (hebeley episode III, 05.10.2008 21:07)
  2. database de editlenen entrynin ilk hali yada loglarda yapılan işlerin durma olasılığı ile pek mümkün olmayacak durumdur*, ama belki de mümkündür..
    (bkz: esegin aklina karpuz kabugu dusurmek)
    #4050375 (never neverland, 05.10.2008 21:16)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

editle entry sildirmek başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. editle entry sildirmek ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu editle entry sildirmek nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about editle entry sildirmek. Copyright of the articles are belong to their authors.

» outlet cenneti » mas que nada » league one » bulbulum altin kafeste » nedensiz ic sikintisi » abandi damat » mezun olunca ne olacaksin » taraf gazetesi nin iflasin esiginde olmasi » mahler senfoni no 1 » nicklas bendtner » nano sahtiyan cell im » 7eventy 5ive » yuruyen elektronik esyalar » bozzy blues » milli demokratik devrim » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » sitemap » kısa » surekli ayni kisilerin eksi oy vermesi » zeval vermemek » zap suyu siiri » genel secimlerde hayir oyu kullanmak » yesil sahalarda nadir gorulen olaylar » aboov ne dedii » komunistim diyerek ortam yapan tikky genc » piknometre » baklava yerken ayran icmek » turk ozel sektoru » toplu tasima araclarinda bakacak yer sorunsali » ruyada dusen insanin yatakta ziplamasi » kavak yelleri » boyacikoy de kanli bir ask cinayeti » yaran diyaloglar » chp turban yasagini anayasa mahkemesine goturdu » katilusak com » sadece yildiz bakiniz okumak » vera » revolutionary road